Alfa-college
Hoogeveen

Studenten organiseren Mode Event in Hoogeveen

Studenten van de Business School van het Alfa-college in Hoogeveen organiseren op donderdag 26 april een spectaculaire modeshow in de Whitebox in Het Postkantoor. De modeshow heeft het thema Europa meets Hoogeveen’, vertelt docente Ciska Snel. In het kader van het thema wordt kleding geshowd uit verschillende Europese landen.

De studenten kijken er naar uit. Na een aantal weken van voorbereidingen, zijn ze er klaar voor. “We zijn meerdere keren bij het Postkantoor geweest om ervoor te zorgen dat alles goed zal gaan verlopen en hebben geprobeerd zoveel mogelijk reclame te maken voor het mode event”, zo vertellen de studenten.

Bij het Mode Event zijn verschillende opleidingen betrokken. Studenten van Business Fashion hebben eigen kleding ontworpen voor de show, studenten Business Culinair verzorgen tijdens deze avond hapjes en drankjes en studenten Haarverzorging ontfermen zich over de kapsels en make-up van de modellen. Daarnaast hebben de studenten verschillende posters door de school opgehangen en heeft de PR-commissie zelf de Hoogeveense Courant benaderd.

Iedereen is nog druk bezig met de laatste voorbereidingen. Op naar een goed eindresultaat!

Wil je erbij aanwezig zijn? Koop dan toegangskaarten in de Alfa-shop aan de Voltastraat of bij Het Postkantoor.

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed