Alfa-college
Groningen

Alfa-college genomineerd voor Noorderlink Award

Het moest even geheim blijven, maar nu mag iedereen het weten; het Alfa-college is genomineerd voor de Noorderlink Award 2018! Noorderlink heeft medewerkers van verschillende organisaties naar de meest inspirerende werkgeluk-initiatieven gevraagd. Het Alfa-college wordt door de jury als voorbeeld gezien in de categorie ‘organiseren van werkgeluk’ en dat alleen al is een bijzonder prestatie.

De jury heeft uit 28 inzendingen drie werkgeluk-initiatieven genomineerd, waar de inzending van Nanda Vinken, adviseur HRM gezondheidsmanagement en duurzame inzetbaarheid en Monique Brink, adviseur HRM mobiliteit en inzetbaarheid van het Alfa-college er één van is. Zij hebben het plan ‘Samen van werkstress naar werkgeluk’ ingediend, waarin bewustwording/regie op eigen inzetbaarheid en activiteiten voor en door medewerkers en studenten centraal staat.   

Nanda: “We zijn ontzettend trots op deze nominatie. Ons programmaplan draagt bij aan een lerende organisatie die steeds in beweging is.” Monique vervolgt: “We doen dit samen: voor en door medewerkers en studenten. Talentgericht werken en letterlijk en figuurlijk iedereen in beweging brengen, zodat uiteindelijk onze studenten goed toegerust worden op een betekenisvolle plek in de maatschappij. Dat is voor ons werkgeluk.”
Noorderlinkdagen
Werkgeluk is voor iedereen anders, daarom heeft de jury de inzendingen onderverdeeld in drie categorieën. Naast de inzending van Nanda Vinken en Monique Brink is Sylviene Staal van UWV geselecteerd in de categorie ‘werkgeluk vanuit verbinding’ en Albert Bouwer van De Zijlen in de categorie ‘ik en mijn werkgeluk.’ De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Noorderlinkdagen, op donderdag 20 september in Leeuwarden. 

Filmopnames
Voor de award-uitreiking zijn onlangs op de locatie Kluiverboom al filmopnames gemaakt. Zo’n vijftien medewerkers en studenten hebben hieraan hun bijdrage geleverd. Allerlei activiteiten voor medewerkers en studenten die in het programmaplan zijn opgenomen werden in beeld gebracht. Van sport, ontspanning en voeding tot workshops, opleiding, loopbaan, ontwikkeling.  

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed