Alfa-college
Groningen

Excellentieprogramma Cambridge English

Is Engels je favoriete vak en wil je je Engels naar een hoger niveau tillen? Ben je een student van de locatie Boumaboulevard of de Atoomweg met ambitie en klaar voor een nieuwe uitdaging naast je opleiding? Dan is Cambridge English iets voor jou!

Wat ga je doen?
Met een enthousiaste groep van maximaal 32 studenten ga je naast de opleiding extra lessen Cambridge English volgen. Er komen twee groepen. Deze lessen worden een half jaar lang iedere dinsdag van 16.00 tot 18.00 uur op de Boumaboulevard gegeven. Spreken, lezen, luisteren, schrijven en uitspraak; het komt allemaal aan bod.

Cambridge-certificaat
Je wordt klaargestoomd voor een tweedaags examen van Cambridge Language Assessment. Het doel is om je Engels te verhogen naar B2 of C1-niveau. Het examen wordt afgenomen bij een exam centre van British Council. Je ontvangt het wereldwijd erkende Cambridge-certificaat dat wordt erkend bij hogescholen, universiteiten en internationale bedrijven. Ook staat het goed op je CV!

Voor wie?
Je volgt een mbo-opleiding niveau 3 of 4 op de locatie Boumaboulevard, hebt geen achterstanden in je studieprogramma en bent een half jaar lang zo’n vier uur per week beschikbaar voor Cambridge English.

Motivatiebrief
Om te worden toegelaten schrijf je een motivatiebrief in het Engels, waarin je uitlegt waarom je graag mee wilt doen.

Kosten
De examenkosten bedragen € 200,- tot € 300,-. Het Alfa-college vergoedt naderhand de helft van kosten als aan de voorwaarden 85% aanwezigheid bij de lessen, huiswerk maken en deelname aan het eindexamen is voldaan.

Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met docent Kevin Dijkema via cambridge.bouma@alfa-college.nl. Aanmelden kan tot en met dinsdag 13 november.

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed