Alfa-college
Assen | Groningen

En de winnaar is.. Mariette Hazenberg!

Student Mariette Hazenberg van de opleiding Mediavormgever maakte het winnende ontwerp van de Identiteitsposter. Op de Boumaboulevard ontving Mariette dinsdag het bronzen beeld ‘Sky is the limit’ uit handen van Wim Moes, voorzitter College van Bestuur. Daarnaast hangt haar poster een jaar lang op alle locaties van het Alfa-college.

Alle eerstejaars van de opleiding Mediavormgever kregen van het College van Bestuur en het Idé-team de opdracht een poster te ontwerpen die aansluit bij het jaarthema 2019-2020 'Waardevol'. Volgens Mariette past dit thema goed bij haar: “Ik ben thuis bewust mee bezig met het thema ‘Waardevol’. Ik eet biologisch en ik zie dat als we met elkaar zo doorgaan dat de aarde niet lang meer bestaat.”

Expositie
Na de onthulling van het winnende ontwerp van de Identiteitsposter werd de Proud to Present-expositie gehouden. Eerstejaars Mediavormgever lieten hier de door hun gemaakte tekeningen en filmpjes zien aan familie, vrienden, klasgenoten en docenten. De studenten hebben deze tentoonstelling zelf georganiseerd.


Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed