Alfa-college
Hoogeveen

College van B&W de Wolden terug in de schoolbanken

Het College van B&W de Wolden, burgemeester R.T. de Groot en wethouders mevrouw G. Hempen en de heer J. van ’t Zand, bezocht samen met beleidsmedewerkers de heren E. Annen en B. Gort deze week onze school. Zij namen natuurlijk een kijkje in één van de vernieuwde lokalen.

Sinds dit voorjaar wordt de school aan de Voltastraat ingrijpend gerevitaliseerd. Na de zomervakantie zijn de eerste ’nieuwe’ lokalen en werkruimtes weer in gebruik genomen. De gasten namen plaats op meubilair wat is gerefurbished bij Vepa: oude meubels in een nieuw, modern jasje.

Deze meubelen zijn voorbeelden van circulair en duurzaam bouwen, uitgangspunten bij het grote revitalisatieproject Volta2020, waarover regiodirecteur Jan Berend van der Wijk hen verder informeerde.

Met Christien de Graaff (College van Bestuur) en opleidingsmanagers Jan Voortman, Klaas Berends en Jeanette van Ommen werd doorgepraat over het nieuwe strategisch beleid van het Alfa-college: Samen ondernemend leren. Als partners in de regio is de koersuitspraak ‘Hoe kunnen we samen onze regio versterken’ daarin een belangrijke.

College van B&W de Wolden op het Alfa-college

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed