Alfa-college
Hardenberg

Dienstverlening niveau 2 genomineerd voor Onderwijsteam van het jaar

Team Dienstverlening niveau 2 van Alfa-college Hardenberg is genomineerd voor de titel Onderwijsteam van het jaar! Uit meer dan vijftig teams behoren zij tot de tien geselecteerden. Volgens de beroepsjury, bestaande uit docenten van verschillende soorten opleidingen en scholen, viel vooral de grote diversiteit van activiteiten op. Ze benoemen dat de teams de student centraal zetten en trots zijn op hun werk. Ook de inzet om het anders of beter te doen was volgens hen opvallend.

Op 18 november 2019, tijdens de Dag van het mbo, gaan zij de strijd om deze titel aan. In Apeldoorn vindt aansluitend aan deze dag het Ambassadeursgala plaats. Middels een goede pitch hopen ze hier daadwerkelijk te winnen.Tijdens dit gala in Theater Orpheus, wordt de winnaar bekend gemaakt. Die mag zich vervolgens een jaar lang Onderwijsteam van het jaar noemen. Ook student Danny Evers is de zien op het Ambassadeursgala. In de Youtube-serie ‘Mbo'ers pakken aan’, gaat hij met 41 andere studenten de strijd aan om te titel: Mbo Ambassadeur. 

Wil je het onderwijsteam uit Hardenberg en student Danny Evers (Admiraal de Ruyterlaan) live aanmoedigen? Meld je dan aan via mbo-event.nl
Het Alfa-college Hardenberg wenst Team dienstverlening niveau 2 en student Danny Evers enorm veel succes!

De Dag van het mbo en het Ambassadeursgala zijn een initiatief van het ministerie van OCW, MBO Raad, SBB, MBO Academie,  BVMBO en AOb.

 

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed