Alfa-college
Groningen

Maak jij 1e regionale klimaatagenda als jongere in Groningen?

Op 25 januari 2021 komen wereldleiders (virtueel) bij elkaar om te praten over klimaatadaptatie tijdens de Climate Adaptation Summit. Jongeren over de hele wereld leveren input voor deze summit en aan de wereldleiders, door een Global Action Agenda te schrijven, want klimaatadaptatie is een wereldwijd probleem, maar de oplossingen zijn lokaal! Daarom gaan we in de provincie Groningen, als onderdeel van Youth for Climate Adaptation conferentie, de allereerste regionale Actie Agenda maken. Hiermee is Groningen een voorbeeld voor de rest van de wereld!

Vind jij het klimaat en klimaatadaptatie belangrijk? Heb je ideeën hoe het anders kan? Wil je dit samen met een groep jongeren vertalen in zo’n regionale Actie Agenda? Meld je aan!

We zoeken uit elke gemeente in de provincie Groningen, minimaal 3 jongeren tussen 15-27 jaar

Wat bieden we je?

Wij organiseren masterclasses over klimaatadaptatie, lobby en campagne voeren én zorgen dat jij in gesprek kan met andere jongeren, beleidsmedewerkers en bestuurders, om te zorgen dat jullie ideeën gehoord én uitgevoerd worden! De eerste masterclass staat gepland op donderdag 17 september.

Meer informatie en aanmelden

Stuur een email naar info@youthforclimateadaptation.org.
Wil je je meteen aanmelden? Vul dit formulier in!

Lees meer over de Jongerenklimaattop in Groningen en hoe je ook op andere manieren hieraan kunt bijdragen.

Klimaatadaptatie Groningen

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed