Alfa-college
Assen | Groningen | Hardenberg | Hoogeveen

Prijsuitreiking Alfa's Goud

PATERSWOLDE - Onder het genot van een driegangendiner en schitterend uitzicht over het Paterswoldsemeer werd op dinsdag 22 september een feestelijke prijsuitreiking van Alfa’s Goud georganiseerd voor alle winnaars.

Op 7 april werd Alfa’s Goud als online show uitgezonden op YouTube. De winnaars hadden nog een persoonlijke prijsuitreiking tegoed en dinsdagavond was het zover. Een geslaagde avond bij de Buitensociëteit Paterswolde. Goed gezelschap, live muziek, heerlijk eten, goede sfeer en blije gezichten.

Vanwege coronamaatregelen kon er een beperkt aantal collega’s aanwezig zijn en werden de aanwezigen persoonlijk uitgenodigd: De winnaars, die een introducé mochten meenemen, de aandragers van de winnaars, de regiodirecteuren en naaste betrokkenen bij de organisatie van Alfa’s Goud.

De avond werd gepresenteerd door Jonas van der Vlugt. Enno van der Werff sprak namens het College van Bestuur alle winnaars toe en overlaadde hen met prachtige complimenten.

Mirjam Pattiwael, werknemer van het Alfa-college en singer-songwriter, zorgde voor muzikale intermezzo’s gedurende de avond. De prijzen die de winnaars in ontvangst mochten nemen zijn gemaakt door studenten Hout en Meubel, van de Admiraal de Ruyterlaan.

Overzicht winnaars
Beste student: Midya Osso (Alfa-college Hardenberg)
Beste student buitencategorie: Berry Kosters (Alfa-college Hardenberg) en Mohamed Younes (Alfa-college Admiraal de Ruyterlaan).
(Mohamed kon helaas niet aanwezig zijn, zijn prijs werd in ontvangst genomen door regiodirecteur Marion Arends).
Beste docent: Robin van den Broeke (Alfa-college Admiraal de Ruyterlaan)
Beste leerbedrijf: Martini Ziekenhuis (Mijke Wijnroks en Mieke Blomsma waren namens het Martini Ziekenhuis aanwezig, aangedragen door Alfa-college Kluiverboom)
Beste praktijkopleider: Annemiek Mager (Mondzorg Drenthe, aangedragen door Alfa-college Hoogeveen)

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed