Alfa-college

Stagiaires zetten zich met hart en ziel in bij ZINN

Studenten Romana, Marion, Nina en Sanne-Lynn lopen stage bij ZINN ouderenzorg. Ze zetten zich, samen vele andere stagiaires, met hart en ziel in voor de zorg. Dit waarderen we enorm! 

Ontzettend fijn om te horen dat de studenten zich ook echt gewaardeerd voelen, bijvoorbeeld Nina, student MBO-Verpleegkundige: ‘Ik voel me gewaardeerd, want ik krijg veel vrijheid op de afdeling en heel veel zelfstandigheid. Je geeft zelf aan waar je klaar voor bent en waarvoor nog niet, en werkt hierdoor in je eigen tempo’. En dat ze ook graag actief willen blijven in de zorg, zoals Romana, student Entree Zorg en Dienstverlening: ‘Bij ZINN heb ik mijn passie gevonden. Het is heel erg leuk dat mensen het waarderen als je wat voor ze je doet. En ik heb dan ook besloten om door te gaan!’.

Bekijk de video om de verhalen van de vier studenten te horen!


Samen met ZINN zorgen we ervoor dat studenten de eerste stappen zetten in het ontwikkelen van hun vakmanschap op verschillende niveaus en in BBL-trajecten. De stagiaires gaan er voor de volle 100% voor en dat verdient een groot compliment! #nationalecomplimentendag
 

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed