Alfa-college
Assen | Groningen | Hardenberg | Hoogeveen

Dag van de Medewerker

Chiel Kreuze

Vandaag vieren we op het Alfa-college de Dag van de Medewerker. Op deze dag bedanken we jaarlijks alle collega’s voor de inzet van hun kwaliteiten door middel van een leuke attentie. We hebben het afgelopen jaar veel thuis gezeten en hadden minder sociale contacten. Daarom krijgen alle medewerkers een bioscoopbon voor een gezellig uitje. Om samen met dierbaren even lekker te ontspannen.

“Ik ben superblij dat ik bij het Alfa-college werk en leuk dat ik dit cadeau krijg. Ik ben al drie jaar niet meer naar de bioscoop geweest, dus super om weer eens te gaan”, zegt Chiel Kreuze, Fit for Life-docent bij het Alfa-college in Groningen.

Jaarlijks wordt op 5 oktober de World Teachers Day gevierd, in Nederland Dag van de Leraar. Deze dag valt in de Nationale Onderwijsweek en is bedoeld als een feestdag voor alle leraren in Nederland. Het Alfa-college ziet het breder, want we weten dat iedereen in ons ROC, in welke functie dan ook, zijn of haar kwaliteiten inzet voor onze studenten. Daarom zien wij deze dag als de Dag van de Medewerker.


Annet van Wijk, managementassistent bij het Alfa-college in Groningen

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed