Alfa-college
Assen | Groningen

Sander Kalsbeek nieuwe directeur Alfa-college Groningen

Sander Kalsbeek wordt per 30 mei de nieuwe directeur op onze locatie Admiraal de Ruyterlaan. Sander volgt Marion Arends op, die per 1 juli gaat genieten van een welverdiend pensioen.

Voor Sander is de locatie Admiraal de Ruyter bekend terrein. Hij begon daar in 2010 als opleidingsmanager techniek en kent de uitdagingen die er zijn op deze locatie waar techniek- en creatieve opleidingen, VAVO en Educatie aangeboden worden.
“We zijn zeer verheugd dat we deze positie met een interne kandidaat kunnen invullen zodat we hiermee continuïteit en kennis borgen op de Admiraal de Ruyterlaan”, aldus Wim Moes, voorzitter College van Bestuur.

Boumaboulevard
Op dit moment bouwt Sander samen met een collega-directeur en onze medewerkers aan de verdere ontwikkeling van locatie Boumaboulevard. Dit rondt hij voor de zomervakantie af. Sander heeft veel zin om samen met het managementteam, de medewerkers en studenten van de Admiraal de Ruyterlaan aan de slag te gaan met de uitdagingen die er liggen, zoals de ontwikkeling van innovatief techniek onderwijs op het Suikerunieterrein, VAVO, Educatie en Inburgering. “In een tijd van technologische veranderingen, de energietransitie, circulariteitsvraagstukken en een veranderende arbeidsmarkt is het middelbaar beroepsonderwijs dé plek om antwoord te geven op deze uitdagingen. Het is mijn ambitie om dit samen met alle partners in de regio te doen en samen het onderwijs te ontwikkelen. Alfa-college is een plek waar studenten kunnen groeien in hun persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Ik ben er enorm blij mee en trots op dat ik hier als regiodirecteur een bijdrage aan kan leveren.”

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed