Alfa-college

Werken in het mbo geeft energie!

Op woensdag 21 en donderdag 22 juni vindt er in Martiniplaza een nieuwe editie plaats van Dé Noordelijke Banenbeurs. Tijdens deze twee dagen kunnen werkzoekenden ruim 100 werkgevers ontmoeten uit verschillende sectoren. Wij presenteren ons daar samen met Alfa-college, Drenthe College, Menso Alting, Noorderpoort en Terra aan ruim 3.000 werkzoekenden met de slogan: Werken in het mbo geeft energie!

Dé Noordelijke Banenbeurs

Woensdag 21 juni: 12.00 – 21.00 uur
Donderdag 22 juni: 11.00 – 17.00 uur
Standnummer 55
Meer informatie vind je op: www.denoordelijkebanenbeurs.nl.

Kom werken in het mbo

Als mbo’s in de regio werken we samen om studenten, werkenden, werkzoekenden en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt uit te dagen zich een leven lang te ontwikkelen. En we bieden ruim 4.000 mensen een fijne werkplek waar je je kunt blijven ontwikkelen. Samen leveren we zo een krachtige bijdrage aan een sterke en vitale regio. Dat doen we omdat we houden van onze regio en de potentie zien in onze studenten en collega’s. Tijdens Dé Noordelijke Banenbeurs werken we samen om bezoekers enthousiast te maken voor het waardevolle werk in het mbo. Dat doen we in onze gezamenlijke stand op de beursvloer en op de speciale website komwerkeninhetmbo.nl. Hier kunnen geïnteresseerden vanaf deze week meer informatie vinden over de mbo’s in de regio.

Photobooth

Je vindt ons, en onze human powered photobooth, bij standnummer 55. Deze speciale photobooth werkt op je eigen energie. Zodat bezoekers meteen kunnen ontdekken wat zij met hun energie kunnen doen. Jij bent ook van harte welkom!

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed