Alfa-college
Assen | Groningen | Hardenberg | Hoogeveen

AI inspiratiesessie

Ondernemers en werkgevers bezochten gisteren de inspiratiesessie ‘AI en andere technologie’ in Hardenberg. Rens van de Vorst deelde op humoristische wijze zijn kritische blik op de invloed van technologie op ons leven.Daarna ontdekten de bezoekers in verschillende workshops de veelzijdigheid van de Immersive Room, kregen inzicht in de do’s en don’ts van Chat GPT én andere handige AI-tools of ontdekten de mogelijkheden met een VR-bril. Er was ook een officieel moment: drie van onze Entree-studenten mochten met een druk op de knop de Immersive Room openen. Ook al is de Immersive Room afgelopen jaar al in gebruik genomen, dit is het startsein voor alle opleidingen én de buitenwereld om de mogelijkheden te ontdekken. We kijken terug op een mooie middag. Trots op de ontwikkelingen op het gebied van AI en andere technologie en blij dat we dit met een enthousiaste groep bezoekers konden delen. Een middag vol inspiratie en stof tot nadenken.

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed