Alfa-college
Assen | Groningen | Hardenberg | Hoogeveen

Verkiezingsfestival bij het Alfa-college

Veel studenten mogen op 22 november voor de eerste keer hun stem  uitbrengen. In het kader van Burgerschap werd op onze locatie Kardingerweg een Verkiezingsfestival gehouden. Op dit festival gingen 400 van onze studenten onder andere via een live-verbinding in gesprek met demissionair minister Dijkgraaf, spraken met (kandidaat)-Kamerleden en deden mee aan verschillende activiteiten op het festivalterrein.Het Verkiezingsfestival is georganiseerd door ProDemos en NJR om studenten enthousiast te maken voor politiek en verkiezingen. Voor dit festival was er veel belangstelling van landelijke en regionale media zoals Trouw, DVHN, EenVandaag en het social media team van ministerie OCW. OOGTV was ook aanwezig op Kardinge en maakte deze reportage

 

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed