Alfa-college

Alfa-college als werkgever

Samen met onze partners in de regio leiden wij onze studenten op tot wendbare professionals die maatschappelijk betrokken zijn, maar vooral tot mensen die weten wie ze zijn en wat ze kunnen. Dit doen we bij voorkeur in een praktische leeromgeving, waar we samen onze studenten opleiden voor de beroepen van de toekomst.

Met ons onderwijs bieden wij oplossingen voor betekenisvolle vraagstukken in de samenleving, bijvoorbeeld als het gaat om duurzaamheid of vitaliteit. Samen met onze studenten zetten wij ons in voor een betere wereld. Hierin zijn we goed en streven we naar excellent.

We zijn trots op de sfeer en de begeleiding van de studenten in ons ROC. Studenten en medewerkers kiezen bewust voor het Alfa-college omdat ze zich door onze persoonlijke benadering thuis én gezien voelen. Het gaat bij ons niet alleen om het leren en ontwikkelen van onze student. Ook het leren en ontwikkelen van onze medewerker staat centraal: samen ondernemend leren, van en met elkaar. Dit doen wij vanuit een diverse samenstelling in een professionele leergemeenschap. Wij vinden het belangrijk dat jij je voortdurend ontwikkelt, vakinhoudelijk én persoonlijk.

 

Arbeidsvoorwaarden

Onze arbeidsvoorwaarden vind je in de cao mbo. Bovenop je maandelijkse salaris krijg je een 13e maand en een vakantietoeslag van 8%. Je bouwt een goed pensioen op. Aantrekkelijke extra’s zijn onze bijdrage in de pensioenpremie, (aanvullende) ziektekostenverzekering en collectieve verzekeringen. Als je fulltime werkt, krijg je minimaal 30 vakantiedagen. Verder zijn er verlofregelingen, zoals betaald ouderschapsverlof.

Je ontvangt een reiskostenvergoeding. We hebben een fiscale regeling waarmee je aan het einde van het jaar kunt kiezen voor een extra reiskostenbedrag. Bovendien kun je gebruikmaken van een fiets- en sportregeling.

Aan het werk bij het Alfa-college

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed