Alfa-college
Hoogeveen

Bioscoopavond voor mensen met beperking

Speciaal voor mensen met een beperking en hun begeleiders organiseren eerstejaars studenten van de Welzijnsopleidingen van het Alfa-college in Hoogeveen dinsdag 4 juli een bioscoopavond bij de VUE in Hoogeveen. Om 19.00 uur start de film 'De Smurfen en het verloren dorp'. Inloop is vanaf 18.30 uur.

Sharon Bruins, Marlise Strijker, Simon Koopman, Rehana Choudhry, Denise Klunder, Marco Strijker, Chantal bij de Leij en Raymon Hooijer zijn enthousiaste studenten. Ze hebben dan ook, in overleg met de bioscoop, een avondvullend programma bedacht. Naast de film kunnen bezoekers namelijk een mooie kleurplaat kleuren, op de foto en er wordt geschminkt!

Voor het vak Methodiek kregen de studenten de opdracht om een evenement te organiseren voor mensen met een beperking. Het idee om een bioscoopavond te organiseren sprak de studenten allemaal aan. Al snel werd een afspraak met de VUE in Hoogeveen gemaakt en voor de film van de Smurfen gekozen.

Kosten

De kosten zijn €7,50 per persoon. Dit is inclusief drinken en wat lekkers! Graag vooraf telefonisch reserveren via 06-21310983. De bioscoop is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed