Alfa-college
Hoogeveen

Studenten Alfa-college ontvangen Cambridge certificaat

Extra veel bewondering voor een groep van 20 studenten van het Alfa-college in Hoogeveen. Zij ontvingen maandag 1 november het certificaat Cambridge English. Het Cambridge-certificaat wordt wereldwijd erkend bij hogescholen, universiteiten en internationale bedrijven.

Geen excursies
Het liep dit jaar flink anders voor de Cambridge-studenten: geen excursie naar Ierland, geen bezoek aan Tea Time in Echten en veel online les vanwege corona. Desondanks hebben deze studenten super hard gewerkt en hoge scores behaald. De deelnemende studenten kregen daarom tijdens de uitreiking van hun certificaten extra lovende woorden van opleidingsmanager Winfred Voorstok en docent Marinke de Jong.

Hoge scores
Gedurende het schooljaar zijn de studenten klaargestoomd voor het tweedaags examen op het Britse consulaat in Utrecht. De meeste studenten hebben het examen op B2-niveau afgesloten, waaronder er ook een paar studenten zijn uitgestroomd op C1, het niveau dat je kunt vergelijken met moedertaal. Docent Marinke is erg trots op haar studenten: “Het is echt een prestatie. Wij mogen trots zijn op zoveel talent!”

Het is het zevende jaar op rij dat het Alfa-college als Cambridge Preparation Centre de lessen Cambridge aanbiedt. Het excellentieprogramma Cambridge is voor iedereen die Engels tot een hoger niveau wil brengen. Binnenkort starten twee nieuwe groepen met Cambridge English op onze locatie in Hoogeveen.

Cambridge Business English
Dit schooljaar wordt Cambridge ook aangeboden voor werknemers of zelfstandigen die in hun werk regelmaat in het Engels communiceren met klanten. Kijk voor meer informatie op: www.alfa-college.nl/business-english

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed