Alfa-college

Petit Cafe

Een fijne plek voor goede koffie

Heb je het al gezien?
We hebben de oude tafelbladen uit het technieklokaal opnieuw gebruikt in het Petit Café.

De toonbank
De toonbank van het Petit Café is ook gemaakt van spullen uit het oude schoolgebouw. Het blad van de toonbank is gemaakt van oude natuurstenen traptreden. Je kan de gaten van de trapleuning nog terugzien, kijk maar bij de hoofdtrap in de hal. Het binnenwerk van de balie is gemaakt van oude tafelbladen.

De verlichting
Herken jij de verlichting die in het Petit Café hangt? Dat kan! Want we hebben hel veel lampen uit de oude school opnieuw gebruikt. Natuurlijk zit er wel ledverlichting in, want dat is beter voor het milieu. Dat niet alleen: De lampen hebben zelfs een kap van bamboevezels en kunststofpolypropeen.

De Alfa Shop

Waar heb je die knalblauwe wanden toch eerder gezien? Inderdaad! Ze komen uit ons oude servicepunt! Alle andere platen zijn gemaakt van unilin. Ze zijn 100% gemaakt van gerecycled hout en er zit bijna geen Formaldehyde in.

#feit: Het materiaal unilin is gemaakt met een kunststofschuim dat het milieu niet vervuilt. Omdat het zo lang meegaat kan het heel makkelijk opnieuw gebruikt worden. Daarom hebben we het op veel plekken in de school gebruikt.
Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed