Alfa-college
Groningen

Ontdek de Zorg week

24 maart Open avond: Bij- en omscholing in zorg en welzijn
Wil je doorgroeien in je vak of functie, denk je dat er meer in je zit dan er nu uitkomt of droom je van iets heel anders? Haal het beste uit jezelf en maak gebruik van de scholingsmogelijkheden die er zijn op het gebied van zorg en welzijn. Door om- en bijscholing ben je beter inzetbaar nu en in de toekomst en neemt je werkplezier toe.

Gevarieerd, praktijkgericht opleidingsaanbod
Ontdek het gevarieerde opleidingsaanbod van het Alfa-college. Dit kunnen korte cursussen zijn of langere opleidingen. Opleidingen die leiden tot een diploma of een certificaat. Het Alfa-college staat bekend om de praktijkgerichte insteek, ervaren docenten en persoonlijke begeleiding.

Meld je aan!

Meld je aan voor de open avond op donderdag 24 maart aanstaande en ontdek de zorg- en welzijnscursussen en opleidingen voor volwassen omscholers, bijscholers en zij-instromers. 

Locatie Kluiverboom
Donderdag 24 maart van 18.30 – 21.00 uurKlik hier voor een overzicht van cursussen en opleidingen voor volwassenen. Bekijk ook het filmpje over het certificaat Helpende Plus en wat dat de zorgprofessionals brengt. 

Kom jij ook langs om de sfeer te proeven? Onze docenten en studenten staan voor je klaar en vertellen je alles wat je wilt weten over de (maatwerk)mogelijkheden die aansluiten bij jouw opleidingsvraag.

Goed om te weten:

  • Er staat een broodje met soep voor je klaar.
  • Onder leiding van Bas Westerweel maak je kennis ons onderwijs voor volwassenen.
  • Na een gezamenlijk start is het mogelijk om te speeddaten met docenten, te netwerken en je krijgt een rondleiding door de school.
  • Kom je van buiten de stad? Door werkzaamheden rond het Julianaplein zijn we namelijk iets minder goed bereikbaar dan je gewend bent. Tot 9 mei worden verschillende rijrichtingen afgesloten (A7, zuidelijke ringweg N7, A28). Dit levert ernstige verkeershinder op. Check voor vertrek de actuele verkeersinformatie op groningenbereikbaar.nl.

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed