Alfa-college

Kajakken in Frankrijk

Kajakken in Frankrijk


Student Arvin vertelt

Later wil ik graag kajak instructeur worden in het buitenland. Dus deze stage is alvast een mooie ervaring. En het is ontzettend gaaf! Echt een hele mooie omgeving om in te werken.

In mijn stage begeleid ik verschillende groepen. Zo heb ik in mijn eerste week scholieren van een middelbare school uit Nederland ontvangen, waar ik elke dag een andere groep een clinic kajakken gaf. De week erna was het de beurt aan studenten Outdoor & Adventure van de Hanze Hogeschool. Zij gaven zelf les aan elkaar, ik begeleidde hen daarbij. Ik kon goed met hen opschieten en het is erg leuk om de vordering te zien van iedereen.

Daarnaast train ik zelf ook om nog meer beter te leren kajakken zodat ik straks op hogere wildwater mag gaan begeleiden. Dat is ook heel gaaf! De rest van mijn vrije tijd besteed ik aan andere buitensporten, zoals Canyoning of klimmen. En natuurlijk lekker uit eten gaan en genieten van een biertje.

Ik heb geen moment hoeven te wennen. Alleen moet ik goed mijn best doen om Frans te praten, want de Fransen kunnen niet goed Engels! Mijn Frans is niet op en top, maar het is een mooie kans om op deze manier de mooie Franse taal te leren.

Arvin Tappel
student Sport en Bewegen
Juli 2018

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed