Alfa-college

Wat ontzettend mooi is het hier

Wat ontzettend mooi is het hier


Student Chris vertelt

Het mooie weer is de reden dat ik voor een stage op Gran Canaria koos. En ik heb er totaal geen spijt van! Ik loop stage bij hotel Gloria Palace Amadores. Daar sta ik achter de receptie waar ik diverse werkzaamheden heb. Van het in- en uitchecken tot aan het uitlenen van kluisjes. Ook doe ik voorbereidend administratief werk, voor gasten die de volgende dag arriveren. Vooral het inchecken vind ik leuk om te doen. Even een praatje maken met de gasten.

Mijn eerste dagen waren wel zwaar. Vooral de eerste dag, ik snapte niets. En mijn voeten deden zeer van het vele staan achter de receptie. Daar moest ik wel aan wennen, maar je wilt natuurlijk wel een representatieve houding hebben. Inmiddels is het hartstikke leuk en de dagen vliegen voorbij. Ik heb nu al meer kennis, geen twijfel meer in mijn stem en ik weet waar ik over praat.

Ik heb iedere week twee dagen vrij. Maar niet perse op zaterdag of zondag. Dat maakt ook niet uit. 

Elke dag is hier een feestje.Op de vrije dagen vermaak ik me bij het zwembad of het strand. Lekker bruin bakken. En onlangs heeft een collega die op het eiland ons het eiland laten zien. We hebben toen veel van het eiland gezien, waaronder een natuurzwembad. Wat ontzettend mooi is het hier! Mijn tip voor andere studenten? Sowieso gaan. Het is hartstikke leuk!

Chris Dankelman
student Travel & Hospitality
Juli 2018

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed