Alfa-college

Janine loopt stage in Barcelona

Janine loopt stage in Barcelona

 
Student Janine vertelt

Hola! Mijn naam is Janine en ik zit in het laatste leerjaar van de opleiding Junior accountmanager.

Een stage in het buitenland, oftewel een nieuw avontuur en een nieuwe uitdaging. Ja dat is dit zeker. Spijt? Nooit. Juist dankbaar voor deze tijd. Je staat er misschien niet bij stil maar het kan zo maar het mooiste leermoment van je leven zijn. Niet alleen een andere cultuur leren kennen maar ook jezelf ontwikkelen.

Het begon allemaal op 17 augustus 2018, toen ik op het vliegtuig stapte op Schiphol. De eerste twee weken heb ik er voor gekozen om een Spaanse taalcursus te volgen. Dit werd gevolgd door mijn stage van 14 weken. Ik loop stage bij een coworking company. Het is een superleuk stagebedrijf waarbij je omringt bent met geweldige mensen van over de hele wereld. Ik heb gewerkt aan het project Connect, social media en ook mocht ik rondleidingen geven aan potentiƫle klanten die een werkplek of een ruimte voor een evenement zoeken.

Daarnaast is er in je vrije tijd ook genoeg te doen. Barcelona is een stad die 24/7 leeft en je leert snel nieuwe mensen kennen. De tijd vliegt echt voorbij en voordat je het weet zit je weer in het regenachtige Nederland en moet je de gezellige stad Barcelona met de stranden missen.

Groetjes Janine

Janine Berends stage in Barcelona

 

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed