Alfa-college

Schoolrestaurant Meet & Eat

Eten, ontmoeten en lekker blijven hangen

Meet & Eat is het nieuwe cateringconcept bij het Alfa-college. Vol met heerlijk, eerlijk en verantwoord eten. We gebruiken Nederlandse producten zodat we zo veel mogelijk CO2-uitstoot voorkomen. Het eten is dus ook veel meer seizoensgebonden, want in de winter kun je vaak geen Nederlandse aardbeien meer vinden.

Het zit- en verblijfsgedeelte

De inrichting van Meet & Eat is nu helemaal anders dan vroeger. Het is niet alleen een plek waar je lekker kunt lunchen of even kunt pauzeren. Het is nu ook een plek waar je gewoon wat langer kunt blijven zitten om te werken of gewoon te chillen. Daarom hebben we nu supercomfortabele zitplekken zoals:
• de boombank.
• de treincoupés voor als je in groepjes wilt zitten.
• de loungezit voor gezelligheid of uitgebreide samenwerking.

We hebben heel bewust geen apart personeelsgedeelte gemaakt, want we zijn samen het Alfa–college.

Een speeltuin
Deze ruimte is niet bedoeld om met zijn allen stil te zitten. Er mag geleefd worden. Daarom hebben we de grote tribune in ons entreegebied gebouwd. Daarvandaan heb je mooi uitzicht op onze entree, het biljart en de tafelvoetbaltafel.

Het uitgiftedeel
Om opstoppingen en onnodig wachten te voorkomen gebruiken we in de nieuwe Meat en Eat het Free Flow-concept. Zin in een kop soep of een salade? Loop er dan direct heen en loop door naar de kassa. Het maakt de Meet en Eat meer een winkel dan een buffet.

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed