Alfa-college

Open huis Bouw en infra

18 maart Open huis: Bouw & Infra

Zoek je een opleiding in de Bouw en Infra, waarbij je meteen aan het werk gaat? Of heb je al een baan en wil je je bij- of omscholen? Neem dan op 18 maart een kijkje in ons praktijk- en examencentrum. Daar ontdek je de mogelijkheden voor bij- en omscholing en onze BBL-opleidingen! 

Gevarieerd, praktijkgericht opleidingsaanbod

Ontdek het gevarieerde opleidingsaanbod van het Alfa-college. In ons aanbod vind je veel BBL-opleidingen, zie het overzicht hieronder. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor cursussen en opleidingen op maat. Hierover kun je met ons in gesprek. Het Alfa-college staat bekend om zijn praktijkgerichte insteek, ervaren docenten en persoonlijke begeleiding.

De BBL-opleidingen aan de Protonstraat:
Bouw:
- Timmerman
- Servicemedewerker gebouwen
- Metselaar
- Tegelzetter
- Voeger
- Allround Timmerman
- Uitvoerder bouw
- Werkvoorbereider gespecialiseerde aannemerij

Infra:
- Vakman grond-, weg- en waterbouw
- Opperman bestratingen
- Allround vakman grond-, weg- en waterbouw
- Uitvoerder infra

Klik hier voor een compleet overzicht van cursussen en opleidingen voor volwassenen.

Meld je aan!

Meld je aan voor het Open huis op vrijdag 18 maart aan Protonstraat 2 van 16.00 tot 19.00 uur en ontdek de BBL-opleidingen bij Bouw en Infra. Wanneer je je van tevoren aanmeldt, kun je op de avond zelf meteen doorlopen. Mocht het niet lukken om je van tevoren aan te melden dan ben je natuurlijk ook gewoon welkom. 

Kom jij ook langs om de sfeer te proeven? Onze docenten staan voor je klaar en vertellen je alles wat je wilt weten over de (maatwerk)mogelijkheden die aansluiten bij jouw opleidingsvraag.

Goed om te weten

  • Kom je van buiten de stad? Door werkzaamheden rond het Julianaplein zijn we namelijk iets minder goed bereikbaar dan je gewend bent. Tot 9 mei worden verschillende rijrichtingen afgesloten (A7, zuidelijke ringweg N7, A28). Dit levert ernstige verkeershinder op. Check voor vertrek de actuele verkeersinformatie op de website groningenbereikbaar.nl.
  • Parkeerruimte en de ingang aan de Protonstraat 2 zitten aan de achterzijde van het gebouw.

Direct aanmelden voor een opleiding

Wil je je tijdens het Open huis aanmelden voor een opleiding? Neem dan je burgerservicenummer (BSN) mee. Dit nummer staat bijvoorbeeld op je zorgpas of ID-kaart.

Contact en meer informatie

Heb je nog vragen of wil je direct meer weten over het Alfa-college? Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Voor vragen over het Open huis, je studiekeuze of een mbo-opleiding ben je bij Opleiding en Advies aan het juiste adres. We beantwoorden je vragen op werkdagen van 8.00 - 16.30 uur. Kijk op de Contactpagina hoe je Opleiding en Advies kunt bereiken.

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed