Alfa-college

Blog: 10 redenen om voor het Alfa-college te kiezen

Kies jij ook voor het  Alfa-college?

Wat vind jij nou echt leuk om te doen? Waar liggen jouw kwaliteiten? En welke baan of opleiding past daarbij? Je zit nu in een fase waarin je dat gaat ontdekken. Er zijn veel scholen en nog meer opleidingen. Je moet kiezen en dat is niet makkelijk. Daar helpen wij je graag bij!

10 redenen waarom je voor het Alfa-college zou moeten kiezen, net als bijvoorbeeld Sharon, Remco en Jonas.Later wil ik een eigen bedrijf of een hogere functie. Daarom leg ik nu een goede basis, met zekerheid voor de toekomst

Want hé, we zien jou graag terug op het Alfa-college!

1.Met scholen in Groningen, Hardenberg, Hoogeveen en Assen zijn we altijd dichtbij. Op de fiets, met de auto of het openbaar vervoer: elke school is goed bereikbaar. En als je een voltijds BOL-opleiding gaat volgen, krijg je een ov-studentenkaart.

2. Je krijgt bij ons goed onderwijs. In 2017 staan we op de 3e plaats van de 43 scholen in de Keuzegids mbo. En 11 opleidingen hebben zelfs een top 3-notering.

3. Gezelligheid en sfeer zijn belangrijk? Nou en of! Je voelt je hier snel thuis.

4. Bewegen en sporten is leuk en gezond. Je wordt er fit van en blijft vitaal. Dit is belangrijk voor jou persoonlijk en in jouw toekomstige baan. In het eerste en tweede leerjaar van je opleiding bieden we je verschillende activiteiten aan op het gebied van bewegen, sport, voeding en leefstijl.

5. Bij ons ben je geen nummer; we weten wie je bent. Geen loze belofte, want je hebt regelmatig contact met je mentor of coach en we bieden je goede en persoonlijke begeleiding.

6. Onze scholen zijn overzichtelijk met kleinschalig onderwijs; zoals een echte vakschool dus.

7. Als je een mbo-opleiding hebt afgerond, beschik je over een flinke dosis praktische kennis en praktijkervaring.

8. Internationale stage in Vietnam, Spanje, Malta, de VS? Het kan!

9. We bereiden je voor op de arbeidsmarkt, maatschappij of vervolgstudie op het hbo.

10. Stages, werken aan opdrachten uit het bedrijfsleven, workshops, gastlessen, excursies… je zit niet stil en de stages sluiten natuurlijk goed aan op je toekomstige baan.

Redenen genoeg om voor het Alfa-college te kiezen. Wil je meer weten? Volg ons dan op Facebook, Instagram en via de website. En natuurlijk zien we je graag op onze informatiemomenten​!

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed