Alfa-college

Voorzieningen voor studenten

Voorzieningen voor studenten

In het kort

Op school hebben we veel voorzieningen voor jou als student zodat jij al je aandacht op je studie kunt richten. Wij zorgen ervoor dat in onze praktijklokalen over alle gereedschappen en materialen zijn die je nodig hebt om de (praktijk)lessen te volgen. Naast de basisuitrusting die de school moet verzorgen, zijn toelatingstoetsen, sporttesten, examens en herkansingen onderdeel van je opleiding en veelal gratis. Wil je meer weten over kosten op het mbo, kijk dan bij Schoolkosten.

Verder zijn er allerlei digitale en andere voorzieningen. Zo krijg je een locker, een persoonlijk student e-mailadres, toegang tot digitale omgevingen, zoals AlfaConnect, en een schoolpas. Hieronder lees je er alles over!

Start schooljaar
Voor de algemene informatie die je nodig hebt om jouw schooljaar goed te starten, kijk je bij Start schooljaar van circa 1 juni tot 1 oktober. Start je op een ander moment dan aan het traditionele begin van het schooljaar (eind augustus of begin september), dan krijg je de informatie alleen via je opleiding.

Digitale voorzieningen