Alfa-college

Freekje Timmermans

Freekje Timmermans


"HET IS ALLES WAT IK ERVAN HAD VERWACHT"Ik houd van buitenschoolse projecten. En dus sprak de MBO Top Academie mij direct aan. En het is alles wat ik ervan had verwacht. Het is iets heel anders dan mijn eigen studie, daar ben ik erg blij mee.

Tijdens meerdere masterclasses kwam netwerken aan de orde. Dat is iets wat ik ook tijdens de MBO Top academie heb kunnen toepassen. Inmiddels heb ik mijn netwerk al uitgebreid met contacten in verschillende sectoren. Ik heb de webredacteur bij BNNVARA zelfs toegevoegd op LinkedIn. Je weet maar nooit wanneer je elkaar kunt helpen!

Het allerleukst vond ik het contact met de andere ambitieuze studenten.Ik heb er echt vrienden aan over gehouden. Mooi ook, om de andere studenten te zien groeien. Ook heb ik mijn algemene kennis op het gebied van ondernemerschap en samenwerken vergroot. Een nieuwe blik op de wereld, zou je kunnen zeggen.

Inmiddels heb ik een passende baan gevonden. In de masterclasses werd ons verteld dat je het gewoon moet doen. Gewoon ja zeggen en ervoor gaan. Dat heb ik nu gedaan. Het heeft me meer zelfvertrouwen gegeven.

Freekje Timmermans
student Technicus Human technology in Groningen

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed