Alfa-college

ALFA'S GOUD EN MBO AMBASSADEURS

ALFA'S GOUD EN MBO AMBASSADEURS


Alfa’s Goud is binnen het Alfa-college dé verkiezing en hét moment waarop we waardering geven aan onze studenten, medewerkers, stagebedrijven en praktijkopleiders. Zodat ze zich gezien voelen in hun talent, geïnspireerd raken door samenwerking en inzichten en gesterkt worden in hun passie! We vieren Alfa's Goud met een feestelijk verkiezingsevent waarbij er uit meerdere kandidaten één Beste student, één Beste student buitencategorie, Beste docent, Beste medewerker, Beste leerbedrijf en Beste praktijkopleider wordt gekozen.

Nomineren

Op 1 juni 2022 is een nieuw seizoen Alfa's Goud gestart op iedere onderwijslocatie. Er zijn weer volop studenten, docenten, medewerkers, leerbedrijven en praktijkopleiders genomineerd. Na de zomer wordt bekend wie zich mag opmaken voor Alfa's Goud op 29 november.

Sluiten
“Mijn hele leven lang sport ik al fanatiek, dus de Sportopleiding volgen lag voor de hand. Toch liep het anders. Kwestie van een ‘verkeerde’ afslag nemen tijdens de open dag. Daar stond ik ineens oog-in-oog met de opleiding Bouwkunde. Ik was direct enthousiast. De opleiding verrast me elke dag weer.

Ik kan er al mijn creativiteit in kwijt en ben ontzettend gemotiveerd om steeds weer nieuwe dingen leren. De lat leg ik voor mijzelf hoog. Studeren lijkt op topsport vind ik. Je moet altijd de volle 100 procent geven en geen genoegen nemen met minder.

Ik probeer dan ook altijd het beste uit mezelf en een ander te halen. Letterlijk en figuurlijk iedereen in beweging te krijgen. Mijn grote droom is om, naast professioneel volleybalster, ook succesvol technisch tekenaar te worden. En hoe gaaf zou het zijn om dan in mijn eigen ontworpen huis te wonen!”

Fleur van der Zee, student Bouwkunde
Locatie Admiraal de Ruyterlaan