Alfa-college

ALFA'S GOUD EN MBO AMBASSADEURS

ALFA'S GOUD EN MBO AMBASSADEURS

Alfa’s Goud is binnen het Alfa-college dé verkiezing en hét moment waarop we waardering geven aan onze studenten, medewerkers, stagebedrijven en praktijkopleiders. Zodat ze zich gezien voelen in hun talent, geïnspireerd raken door samenwerking en inzichten en gesterkt worden in hun passie!

We vieren Alfa's Goud met een feestelijk verkiezingsevent waarbij er uit meerdere kandidaten één Beste student, Beste student buitencategorie, Beste docent, Beste medewerker, Beste duurzaamheidsteam, Beste leerbedrijf en Beste praktijkopleider wordt gekozen.

Alfa's Goud 2022


Sluiten

“Sport is echt mijn ding. Daar ligt mijn toekomst. Mijn ouders hebben moeite met mijn keuze. Zij vinden dat sport niet past bij een meisje. Ik heb daar veel verdriet om gehad, maar ik wil later gelukkig worden. Het is mijn toekomst, ik moet later werken. Ik ben net begonnen met kickbokswedstrijden. Door deze sport, door de opleiding, mijn coach en mijn stage bij Stephen Tapilatu heb ik een andere wereld gevonden. Ik kan mijn eigen gevoel volgen en durf nu mijn eigen keuzes te maken. Ik ben echt dankbaar hiervoor en vind het jammer dat ik niet eerder aan deze opleiding begonnen ben. Als ik mijn diploma heb, wil ik graag naar het HBO. Mijn droom is later een eigen sportzaak met yoga, fitness en kickboksen. Ik wil heel graag een sportschool openen die toegankelijk is voor iedereen. Ook voor vrouwen die een hoofddoek dragen.”

Safa Shikbello, Student Sport en Bewegen
Locatie Kardinge

 

 

Mbo Ambassadeursverkiezing
De winnaar van onze verkiezing Alfa's Goud wordt aangemeld voor de landelijke verkiezing Mbo Ambassadeur. Jaarlijks organiseert de Mbo Raad via Dit is mbo deze landelijke verkiezing.

Student Safa vertegenwoordigt onze school tijdens de landelijke verkiezing Mbo Ambassadeur 2023. Check de Youtube-serie Mbo'ers pakken aan om de editie van 2022 terug te kijken.

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed