Alfa-college

Over ons

Het Alfa-college leidt jonge mensen en volwassenen op voor de samenleving van nu en straks. Dit doen wij niet alleen, maar in nauwe samenwerking met onze partners in de verschillende regio’s.

Wij zijn een christelijk regionaal opleidingencentrum (ROC) voor Noord- en Oost-Nederland waar je terechtkunt voor een mbo-opleiding, educatief traject of een bedrijfsopleiding. Drie kernwaarden staan bij ons centraal: verbinden, vertrouwen en ondernemen. Deze vormen de basis voor ons handelen. Zo werken wij samen in teams aan goed onderwijs in een inspirerende leeromgeving. 

Van onze medewerkers vragen wij een professionele houding, betrokkenheid en enthousiasme. Eigen verantwoordelijkheid nemen in werk en ontwikkeling is daarbij vanzelfsprekend.

Méér dan goed onderwijs

Méér dan goed onderwijs

Sluiten

Onderwijs is zó belangrijk voor ontwikkelingsmogelijkheden en kansen voor jonge mensen. Daar bestuurder in mogen zijn en leiding aan geven vind ik geweldig en maatschappelijk erg relevant. Bij ons staat de student centraal. Daarbij hoort dat we voortdurend mogelijkheden zoeken en benutten om de kwaliteit van ons onderwijs te verhogen en onszelf te ontwikkelen.

Christien de Graaff,
lid College van Bestuur

Agenda